+
Bild: Stena Fastigheter
 • Stena Fastigheter hyr ut till Scandic

  PUBLICERAD 2018-09-10 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-09-10 16:10

  Textstorlek

  Dela med andra

  Downtown Camper by Scandic har valt att utöka sin verksamhet på Drottninggatan i Stockholm och hyr nu ytterligare ytor från Stena Fastigheter.

  Verksamheten utökas med ett helt våningsplan om totalt 2000 kvadratmeter och kommer rymma mötes- och eventlokaler för 650 personer samt ett café.

  – Tillsammans med Downtown Camper by Scandic kommer vi att utveckla det som hotellet och dess målgrupp hittills saknat, en mötes- och eventlokal mitt i Stockholm. Det känns bra att skapa nytt liv och energi till den här delen av Drottninggatan och erbjuda stockholmarna ett nytt café, säger PG Sabel, vd på Stena Fastigheter Stockholm.

  – Det är oerhört roligt att nu kunna erbjuda det många av våra kunder har efterfrågat. Vi kommer att kunna ge en helt unik event- och mötesupplevelse för såväl stora som små grupper, med hela Downtown Campers befintliga erbjudande – mitt i centrala Stockholm. , säger Jacob Dahlberg, hotelldirektör på Downtown Camper.

  Den nya delen av Downtown Camper kommer öppna under september 2019.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived