+
Illustration: Petter Furå.
 • Prime Livings styrelse avgår

  PUBLICERAD 2018-09-24 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2018-09-24 08:55

  Textstorlek

  Dela med andra

  First North-noterade Prime Livings samtliga nuvarande styrelseledamöter har meddelat bolagets valberedning att de ställer sina styrelseplatser till förfogande. Därför har bolaget kallat till en extra stämma som går av stapeln 24 oktober. Det framgår av ett pressmeddelande.

  Prime Living har varit i blåsväder sista tiden då deras modulbostäder har fått kritik för att vara bristfälliga och dessutom har bolagets riktkurs kapats rejält av ABG Sundal Collier. Därutöver har bolagets ledningsgrupp lämnat.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived