+
Foto: Klas Andersson
 • Nya hyresgäster i The Point

  PUBLICERAD 2018-09-05 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-09-05 11:12

  Textstorlek

  Dela med andra

  Regus, DNB Bank och Quality Hotel View flyttar in i The Point på Hyllie, i Malmö. Kontorsbyggnaden är under uppförande och planeras stå färdig under början av 2020.

  Quality Hotel View bedriver idag sin verksamhet i anslutning till kontorshuset och har valt att expandera sin konferensanläggning i The Point.

  DNB Bank flyttar sin verksamhet från World Trade Center i Malmö till The Point.

  – Närheten till det nya centrala Malmö är en av de viktigaste parametrarna för vår kommande etablering. Vi knyter Europa närmare DNB – där Hyllie och The Point blir det ultimata läget, berättar Bertil Johansson, chef för bilfinansiering på DNB Bank.

  Co-workingaktören Regus utvecklar sin verksamhet och etablerar sig på tre våningsplan i fastigheten.

  Annehem Bygg & Projekt, dotterbolag inom Peab Projektutveckling, ansvarar för projektet. Ägare är Peab och Volito Fastigheter AB.

  – Det är fantastiskt att ha med oss tre starka aktörer in i projektet. Regus produkt blir ett bra komplement till huset i övrigt och hotellets expansion in i The Point, kommer öka servicen till våra hyresgäster, säger Lars Bengtsson, Fastighetschef på Annehem Bygg & Projekt.

  The Point kommer få 29 våningar och omfatta totalt 20 500 kvadratmeter. Byggnaden blir 110 meter hög.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived