+
Eva Lenngren. Foto: Fortifikationsverket.
 • Eva Lenngren till Fortifikationsverket

  PUBLICERAD 2018-09-14 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2018-09-14 11:10

  Textstorlek

  Dela med andra

  Fortifikationsverket rekryterar Eva Lenngren som ny fastighetsdirektör. Hon kommer närmast från Stockholmshem där hon varit ansvarig för bolagets fastighetsbestånd.

  I sitt nya jobb ansvarar hon för 450 medarbetare och ett bestånd på totalt över tre miljoner kvadratmeter. Hon kommer att leda förvaltningsavdelningen och ingå i ledningsgruppen.

  Förutom Stockholmshem har hon haft ledande positioner inom bland annat Locum, LjungbergGruppen och Statens fastighetsverk.

  – Som en av Sveriges största fastighetsägare har Fortifikationsverket en spännande verksamhet som jag är stolt att nu vara en del av. Det är ett viktigt uppdrag att vara med och bidra till en ökad försvarsförmåga och det finns en stor bredd och variation av fastigheter som också har en samhällsviktig funktion, säger Eva Lenngren.

  Beståndet  innehåller kontors- och utbildningslokaler, flygplatser, hamnar och förråd samt övnings- och skjutfält över hela Sverige.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived