+
 • NP3 utser valberedning

  PUBLICERAD 2018-09-21 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2018-09-21 11:12

  Textstorlek

  Dela med andra

  NP3 Fastigheter har nu tillsatt sin valberedning för sin bolagsstämma 2019. I enlighet med 2018 års stämmas beslut består valberedningen av styrelsens ordförande samt representanter för de tre största aktieägarna per den sista augusti.

  Det innebär att de ägare som representeras i valberedningen är Poularde AB som har utsett Lars-Göran Bäckvall, AB Sagax som har utsett David Mindus och Fjärde AP-fonden som har utsett Olof Nyström. Därutöver har som sagt Anders Nilsson, styrelseordförande i bolaget en plats i valberedningen.

  Det framgår av ett pressmeddelande.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived