• “NK blir lyxigare och mer personligt”

  PUBLICERAD 2018-09-13 AV Teresa Ahola
  UPPDATERAD: 2018-09-13 14:28

  Den 24 september öppnar Nordiska Kompaniets nya varuhusytor i Parkaden som får en helt ny entré och rulltrappa som sammankopplar båda sidorna av varuhuset. “NK blir större, lyxigare och mer personligt”, säger presskontakten Kristina Westerlind. 

  Precis som Fastighetsnytt tidigare rapporterat vill ledningen ta varuhuset in i “en ny epok” genom att stöpa om 50 procent av den nuvarande butiksytan de kommande tre åren.

  – Varuhuset blir större, lyxigare och mer personligt. Det är en unik händelse i NK:s historia att varuhuset växer, säger presskontakten Kristina Westerlind.

  Den 24 september öppnas nya varuhusytor i Parkaden som kommer att fokusera på service, mat och hälsa. Först ut att öppna är ett skrädderi och skomakeri.

  – Parkaden har ett perfekt läge för våra nya serviceavdelningar, de ligger nära entrén så att man enkelt kan smita in för att lämna eller hämta sina kläder och skor. Via rulltrappan under Regeringsgatan kan man sedan enkelt ta sig över till NK och rakt in i den nya saluhallen som öppnar i februari, säger varuhuschefen Andreas Edström i ett pressmeddelande. 

  Fler serviceavdelningar kommer att öppna under vintern och i november invigs ett helt nytt matkoncept. På Parkadens tak har NK fått bygglov för ett utomhusgym där det planeras för löparbanor, padeltennisbanor och en juicebar.

  Teresa Ahola

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Drömmen om en skola för drömmar

  Business Arena, Samhälle Ett av de viktigaste verktygen vi har för att stärka integration och mångfald är skolan. Med utgångspunkt i att bygga upp självförtroende och självkänsla hos ungdomar i utsatta områden startade Milad Mohammadi, Amir Sajadi och Helya Riazat Järvaskolan. Ledord i arbetet har varit förtroende och relationsbyggande, både med barn och familjer.

 • Stor uthyrning för Castellum på Hisingen

  Uthyrning väst Castellum har tecknat ett stort hyresavtal om drygt 20 000 kvadratmeter med e-handelsbolaget Jollyroom i framväxande Hisingen Logistikpark. 

 • Vice vd till Järngrinden

  Rekrytering Järngrinden förstärker bolagsledningen genom att utse Tobias Johannesson till vice vd. Sedan 2015 har han varit projektutvecklare och transaktionsansvarig på bolaget. 

 • ANNONS
 • Prime Livings styrelse avgår

  Börs, Styrelse First North-noterade Prime Livings samtliga nuvarande styrelseledamöter har meddelat bolagets valberedning att de ställer sina styrelseplatser till förfogande. Därför har bolaget kallat till en extra stämma som går av stapeln 24 oktober.

 • ANNONS
 • Underlätta för mångfald på bostadsmarknaden

  Opinion Att göra som man alltid har gjort brukar sällan lösa nya utmaningar. Den utmaning som Sverige nu har, kopplat till bostadssituationen, kommer inte heller att lösas om inte kommunerna och aktörerna förmår att tänka nytt. Och varför inte titta utanför landets gränser och dra lärdom från andra.

 • Caroline Szyber (KD) lämnar riksdagen

  Nyheter Kristdemokraternas bostadspolitiska talesperson Caroline Szyber lämnar riksdagen efter att bedrägerimisstankar riktats mot henne. Det säger hon till TT på fredagen. 

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived