+
Bild: NCC
 • NCC förvärvar av ICA Fastigheter i Bromma

  PUBLICERAD 2018-09-19 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-09-19 15:17

  Textstorlek

  Dela med andra

  NCC förvärvar en fastighet om 50000 kvadratmeter byggrätt för kontor, handel och hotell i Bromma, Stockholm. Säljare är ICA Fastigheter. Den totala investeringen beräknas omfatta runt 2,5 miljarder kronor.

  NCC har även tecknat hyresavtal om 20000 kvadratmeter. Nya hyresgäster blir Maxi ICA Stormarknad och Biz Apartment lägenhetshotell som får cirka 175 hotellägenheter.

  – Vi är stolta över att skapa ett nytt och attraktivt kontorserbjudande i Bromma. Samtidigt utvecklar vi en levande plats med ett starkt serviceutbud och närhet till kommunikationer, säger Katarina Wåhlin Alm, Sverigechef NCC Property Development.

  Byggstart planeras ske i slutet av 2018 och hela projektet beräknas vara färdigställt under slutet av 2021. Maxi ICA Stormarknad, och Apoteket Hjärtat, kommer öppna i början av 2021.

  Fastigheten är belägen i anslutning till handelsplatsen Bromma Blocks. Cushman & Wakefield var säljarens rådgivare i affären.

  Redaktionen

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived