+
Erik Lemaitre. Foto: Peter Knutson.
 • Förändringar i SSM:s ledning

  PUBLICERAD 2018-09-06 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2018-09-06 15:50

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  SSM förstärker koncernledningen med Erik Lemaitre, som blir affärsutvecklingschef. Han har jobbat inom bollaget i fem år, och har tidigare jobbat på bland annat NCC.

  Samtidigt lämnar marknadschefen Susanne Blomberg och CIO Jan Michelson koncernledningen för att ingå i den operativa verksamheten.

  Koncernledningen består efter förändringarna av följande personer; Mattias Roos, vd & koncernchef, Maria Boudrie, chefsjurist, Johan Ellertson, avdelningschef Projekt, Erik Lemaitre, affärsutvecklingschef, Christer Ljung, avdelningschef Produktion och inköpschef,
  Ann-Charlotte Johansson, kommunikations- och IR-chef, Ola Persson, CFO samt Casper Tamm, ekonomidirektör.

  Redaktionen

  2 kommentarer

  1. FN 2018-09-10

   Den stora nyheten är väl de som lämnar.
   Erik Har varit utvecklingschef det senaste året så detta är ingen nyhet.

   Reply

  2. Robert Hägg 2018-09-07

   Det här var kul att läsa – grattis Erik! Men framför allt grattis till Mattias och övriga på SSM.

   Reply

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Hönan, ägget och vi andra

  Krönikor Den senaste artikeln jag läste handlade om befolkningsutvecklingen i Stockholm. Till synes obeskrivligt tråkigt, men besöket provocerades fram av Regionplanekontorets senaste statistik som visar ett trendbrott – att befolkningen i Stockholms län för första gången på länge minskade under 2018. Mild panik utbröt hemma hos undertecknad då dennes analyser i det dagliga arbetet ofta grundar sig i just befolkningsökningen, skriver Bojan Ticic.

 • Christer Larsson lämnar – ersättare klar

  Rekrytering, Syd Christer Larsson lämnar jobbet som stadsbyggnadsdirektör i Malmö i sommar. Marcus Horning, som idag har motsvarande roll i grannkommunen Lund, föreslås bli hans efterträdare. 

 • Convendum växer i Stockholm

  Uthyrning Convendum har tecknat två nya hyresavtal om totalt 11 200 kvadratmeter i Stockholm. Bolaget utökar sin etablering i Umami Park, i Sundbyberg och hyr ytterligare 6200 kvadratmeter. Dessutom etablerar bolaget en ny enhet om 5000 kvadratmeter på Kungsholmen.

 • ANNONS
 • Kronan rasar efter Riksbanksbesked

  Börs, Ekonomi Kronan försvagas kraftigt på torsdagen efter att Riksbanken lämnat räntan oförändrad och meddelat att man skjuter kommande räntehöjningar på framtiden. Risken är stor att kronan fortsätter tappa mark framöver.

 • ANNONS
 • Riksbanken skjuter upp höjning

  Börs, Ekonomi Riksbanken lämnar räntan oförändrad på torsdagen och skjuter upp tidpunkten för nästa höjning till i slutet av året eller i början av nästa år. Därefter väntas ökningstakten bli lägre än vad som angetts tidigare.

 • Rekord för Platzer

  Börs Platzers förvaltningsresultat ökade 20 procent i det första kvartalet till den högsta nivån någonsin för ett enskilt kvartal. Förbättringen var främst ett resultat av ökade hyresintäkter.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived