+
Erik Lemaitre. Foto: Peter Knutson.
 • Förändringar i SSM:s ledning

  PUBLICERAD 2018-09-06 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2018-09-06 15:50

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  SSM förstärker koncernledningen med Erik Lemaitre, som blir affärsutvecklingschef. Han har jobbat inom bollaget i fem år, och har tidigare jobbat på bland annat NCC.

  Samtidigt lämnar marknadschefen Susanne Blomberg och CIO Jan Michelson koncernledningen för att ingå i den operativa verksamheten.

  Koncernledningen består efter förändringarna av följande personer; Mattias Roos, vd & koncernchef, Maria Boudrie, chefsjurist, Johan Ellertson, avdelningschef Projekt, Erik Lemaitre, affärsutvecklingschef, Christer Ljung, avdelningschef Produktion och inköpschef,
  Ann-Charlotte Johansson, kommunikations- och IR-chef, Ola Persson, CFO samt Casper Tamm, ekonomidirektör.

  Redaktionen

  2 kommentarer

  1. FN 2018-09-10

   Den stora nyheten är väl de som lämnar.
   Erik Har varit utvecklingschef det senaste året så detta är ingen nyhet.

   Reply

  2. Robert Hägg 2018-09-07

   Det här var kul att läsa – grattis Erik! Men framför allt grattis till Mattias och övriga på SSM.

   Reply

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Per Bolund blir ny bostadsminister

  Valåret 2018 I den nya regeringen lämnar bostadsfrågorna näringsdepartementet och flyttas istället till finansdepartementet, under ledning av Per Bolund (MP) – något branschen initialt reagerar positivt till. Samtidigt inrättas ett nytt infrastrukturdepartement.

 • Fastighetsbolagen stiger till rekordnivå

  Börs Stockholmsbörsens fastighetsindex stiger till en ny rekordnivå på måndagen efter en stark inledning på det nya året som höjt sektorn nästan 8 procent.

 • Flertal rekryteringar för Croisette

  Rekrytering Croisette utökar transaktions- och värderingsteamet i Malmö samt anställer till uthyrningsverksamheten i Göteborg. Även ett flertal juniora tjänster har tillsatts i Stockholm och Malmö.

 • ANNONS
 • Ny koncernchef på Scandic

  Hotell Jens Mathiesen tar över som vd och koncernchef i Scandic Hotels Group och efterträder därmed Even Frydenberg.

 • ANNONS
 • Klövern hyr ut i Köpenhamn

  Uthyrning Klövern har tecknat två hyresavtal i Köpenhamn. Bolaget hyr ut cirka 3500 kvadratmeter kontorsyta till AP Pension. Dessutom hyr TUI Danmark cirka 970 kvadratmeter i fastigheten kallad Codan-huset.

 • Fler bostäder i Ängelholm

  Bostäder Midroc har, tillsammans med Wingårdhs Arkitektkontor, vunnit en markanvisningstävling i Ängelholm. Planen för området är att skapa en ny mötesplats med nya bostäder och utveckling av den nuvarande Parkskolan. 

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived