+
Erik Lemaitre. Foto: Peter Knutson.
 • Förändringar i SSM:s ledning

  PUBLICERAD 2018-09-06 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2018-09-06 15:50

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  SSM förstärker koncernledningen med Erik Lemaitre, som blir affärsutvecklingschef. Han har jobbat inom bollaget i fem år, och har tidigare jobbat på bland annat NCC.

  Samtidigt lämnar marknadschefen Susanne Blomberg och CIO Jan Michelson koncernledningen för att ingå i den operativa verksamheten.

  Koncernledningen består efter förändringarna av följande personer; Mattias Roos, vd & koncernchef, Maria Boudrie, chefsjurist, Johan Ellertson, avdelningschef Projekt, Erik Lemaitre, affärsutvecklingschef, Christer Ljung, avdelningschef Produktion och inköpschef,
  Ann-Charlotte Johansson, kommunikations- och IR-chef, Ola Persson, CFO samt Casper Tamm, ekonomidirektör.

  Redaktionen

  2 kommentarer

  1. FN 2018-09-10

   Den stora nyheten är väl de som lämnar.
   Erik Har varit utvecklingschef det senaste året så detta är ingen nyhet.

   Reply

  2. Robert Hägg 2018-09-07

   Det här var kul att läsa – grattis Erik! Men framför allt grattis till Mattias och övriga på SSM.

   Reply

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Vad kännetecknar en stad för alla?

  Krönikor Det verkar rimligt att anta att det kommer att vara stora inkomstskillnader i samhället under överskådlig tid. Hur ska man då tänka som politiker och planerare om vi vill att alla ska kunna känna att det är deras stad?

 • NREP utser ny vd

  Rekrytering Claus Mathisen blir ny vd på NREP. Han tar över efter Mikkel Bülow-Lehnsby, en av bolagets tre grundare. Han kommer nu att fokusera på NREP:s exekutiva kommitté och strategiarbete.

 • Claes Holmberg ny vd på BTH Bygg

  Rekrytering Claes Holmberg utses till ny vd på BTH Bygg. Han efterträder Tobias Kjellin som valt att säga upp sin befattning på bolaget.. 

 • ANNONS
 • Profi går vidare med planer i Handen

  Bostäder, Fastighetsmarknad Profi Fastigheter tecknar ett intention- och markanvisningsavtal med Haninge kommun för att utveckla Handenterminalen. Målet är att bygga bostäder, handel och service. 

 • ANNONS
 • Drömmen om en skola för drömmar

  Business Arena, Samhälle Ett av de viktigaste verktygen vi har för att stärka integration och mångfald är skolan. Med utgångspunkt i att bygga upp självförtroende och självkänsla hos ungdomar i utsatta områden startade Milad Mohammadi, Amir Sajadi och Helya Riazat Järvaskolan. Ledord i arbetet har varit förtroende och relationsbyggande, både med barn och familjer.

 • Vice vd till Järngrinden

  Rekrytering Järngrinden förstärker bolagsledningen genom att utse Tobias Johannesson till vice vd. Sedan 2015 har han varit projektutvecklare och transaktionsansvarig på bolaget. 

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x