+
Nominerade och Vinnare. Foto: Elias Ljungberg.
 • Fastighetsbolag belönade för sin förvaltningskvalitet

  PUBLICERAD 2018-09-20 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2018-09-21 10:22

  Textstorlek

  Dela med andra

  Vinnarna av Branschindex presenterades på Business Arena under torsdagen. Melin Fastighetsförvaltning, SKB och Tidaholms Bostads tog hem priset i de tre olika klasserna.

  Branschindex delades ut för åttonde gången. Branschindex är ett initiativ av företagen AktivBo och Fastighetsnytt Förlags AB och syftar till att ge bostads- och fastighetsföretag möjlighet att mäta sin förvaltningskvalitet, och på så sätt få branschen som helhet att bli mer kundfokuserad. Nomineringsklasserna är Bostäder (två storleksklasser) och Kontor/Lokaler.

  – Genom att lyssna på sina kunder och använda den informationen till att styra verksamheten kan man prioritera det som är viktigast för hyresgästerna. Resultatet blir att kundnöjdheten höjs samtidigt som hyresvärden sparar pengar genom att undvika onödiga investeringar. På Business Arena lyfter vi fram de bolag som framgångsrikt satsat på en kunddriven fastighetsförvaltning, säger Jon Svensson, vd för AktivBo.

  – Vi är stolta över att få presentera det här priset tillsammans med AktivBo. Det är viktigt för branschen att ständigt ha kunden i fokus, säger Lena Stark, vd för Fastighetsnytt och Business Arena.

  Vinnare Branschindex 2018 – Högsta Förvaltningskvalitet

  Bostäder

  Melin Fastighetsförvaltning

  (under 1000 lägenheter)

  Stockholms Kooperatvia Bostadsförening
  (över 1000 lägenheter)

  Kontor

  Tidaholms Bostads AB

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived