+
Illustration: Petter Furå.
 • Bildar nytt fastighetsbolag i Göteborg

  PUBLICERAD 2018-09-13 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2018-09-13 15:11

  Textstorlek

  Dela med andra

  Grandab bildar, tillsammans med Revcap, ett nytt fastighetsbolag – Grandab Fastigheter. Målet är att förvärva, utveckla och förvalta inom olika segment i Göteborgsregionen.

  Bolaget satsar på kontor, logistik, lätt industri samt retail fastigheter, och har gjort ett första förvärv bestående av en kontorsfastighet i Alingsås.

  Fastigheten har en uthyrningsbar yta om cirka 6 000 kvadratmeter, med 16 hyresgäster varav Candidator AB och Hunter Douglas Scandinavia AB är de två största.

  – Det känns fantastiskt kul att, tillsammans med Revcap, starta Grandab Fastigheter. Vårt första förvärv är lite typisk för de möjligheter vi söker. Det finns ett kassaflöde och det finns utvecklingsmöjligheter. I detta fall är det vakans men det kan också vara fastigheter där det finns andra möjligheter exempelvis byggrätter och förbättrat driftnetto. Jag tror att marknaden de närmaste åren kommer ge ett antal affärsmöjligheter som passar vårt bolag, säger Mikael Hasselberg som blir ordförande i Grandab Fastigheter.

  Revcap Revcap är ett Europeiskt investeringsbolag som fokuserar på att förvärva små och medelstora fastigheter och fastighetsrelaterade tillgångar i joint venture strukturer tillsammans med specialiserade och medinvesterande partners. 

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived