+
Bild: SSARK
 • AL tecknar stort hyresavtal i Hagastaden

  PUBLICERAD 2018-09-13 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-09-13 08:58

  Textstorlek

  Dela med andra

  Atrium Ljungberg hyr ut runt 17000 kvadratmeter kontor i nya Life City i Hagastaden, Stockholm. Ny hyresgäst blir Academic Work, som väljer att samla delar av sin verksamhet i fastigheten.

  – Uthyrningen till Academic Work är helt i linje med vår ambition om att fortsätta utvecklingen av Hagastaden. Intresset för Life City är stort och vi ser fram emot att nu lägga de sista pusselbitarna för att uppfylla vår vision, säger Petter Klingofström, Senior Leasing Advisor på Atrium Ljungberg.

  – Vi ser verkligen fram emot att flytta in i Life City och samla flera av våra verksamheter under ett och samma tak för vidare expansion. Det geografiska läget känns spännande. Atrium Ljungbergs lyhördhet och långsiktiga perspektiv har varit en starkt bidragande del i vårt beslut, säger Johan Skarborg, CEO på Academic Work.

  Life City kommer få en total uthyrningsbar yta på 27000 kvadratmeter, fördelat på sex våningar. Fastigheten beräknas vara färdigställd under första halvåret av 2021.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived