+
Bild: Riksbyggen
 • Riksbyggen rekryterar

  PUBLICERAD 2018-08-21 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-08-21 10:17

  Textstorlek

  Dela med andra

  Magnus Laneborg är ny marknadsområdeschef för Riksbyggen Bostad Sydost. Han kommer närmast från tjänsten som projektledare på företaget.

  Marknadsområdet omfattar bland annat Karlskrona, Växjö, Kalmar, Hultsfred, Högsby, Västervik och Visby.

  – Det är ett mycket spännande marknadsområde med många städer med en fin tillväxt och där vi från Riksbyggen vill vara med och bidra till en framtida utveckling. Vi går in i en spännande tid med ett stort behov av att bygga nya och mer hållbara bostäder som breda målgrupper har möjlighet att efterfråga, säger Magnus Laneborg, marknadsområdeschef Riksbyggen Bostad Sydost.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Vad kännetecknar en stad för alla?

  Krönikor Det verkar rimligt att anta att det kommer att vara stora inkomstskillnader i samhället under överskådlig tid. Hur ska man då tänka som politiker och planerare om vi vill att alla ska kunna känna att det är deras stad?

 • NREP utser ny vd

  Rekrytering Claus Mathisen blir ny vd på NREP. Han tar över efter Mikkel Bülow-Lehnsby, en av bolagets tre grundare. Han kommer nu att fokusera på NREP:s exekutiva kommitté och strategiarbete.

 • Claes Holmberg ny vd på BTH Bygg

  Rekrytering Claes Holmberg utses till ny vd på BTH Bygg. Han efterträder Tobias Kjellin som valt att säga upp sin befattning på bolaget.. 

 • ANNONS
 • Profi går vidare med planer i Handen

  Bostäder, Fastighetsmarknad Profi Fastigheter tecknar ett intention- och markanvisningsavtal med Haninge kommun för att utveckla Handenterminalen. Målet är att bygga bostäder, handel och service. 

 • ANNONS
 • Drömmen om en skola för drömmar

  Business Arena, Samhälle Ett av de viktigaste verktygen vi har för att stärka integration och mångfald är skolan. Med utgångspunkt i att bygga upp självförtroende och självkänsla hos ungdomar i utsatta områden startade Milad Mohammadi, Amir Sajadi och Helya Riazat Järvaskolan. Ledord i arbetet har varit förtroende och relationsbyggande, både med barn och familjer.

 • Vice vd till Järngrinden

  Rekrytering Järngrinden förstärker bolagsledningen genom att utse Tobias Johannesson till vice vd. Sedan 2015 har han varit projektutvecklare och transaktionsansvarig på bolaget. 

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x