+
Bård Bjølgerud. Foto: Pangea.
 • Pangea lanserar hotellsatsning

  PUBLICERAD 2018-08-30 AV sverrirthor
  UPPDATERAD: 2018-08-30 09:45

  Textstorlek

  Dela med andra

  Hotellmarknaden blir allt hetare och nu lanserar transaktionsrådgivaren Pangea Property Partners ett team dedikerat till rådgivning vid hotelltransaktioner. Därutöver kommer man att erbjuda rådgivning kring operatörsval, kontraktsförhandlingar, strategi och finansiering, enligt ett pressmeddelande.

  – Vi är glada över att kunna presentera den här satsningen som möter ett växande intresse för nordiska hotellfastigheter, både från traditionella hotellinvesterare och nya aktörer, skriver Bård Bjølgerud, partner och vd för Pangea, i en kommentar.

  Vidare kommer bolaget att publicera månatliga analysrapporter kring läget på hotellmarknaden.

  Pangeas hotellteam består av Bjølgerud samt Erik Høvik och Thomas Andersson som båda är partners. Man nyanställer även Victoria Tichit och Tobias Årfelt som båda har erfarenhet av hotellmarknaden.

  – Pangea är marknadsledande inom nordiska hotellfastighetsaffärer med en marknadsandel över tid på cirka 50 procent, säger Bård Bjølgerud.

  Sverrir Thór

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived