+
Bild: Riksbyggen
 • Nya hyresgäster i Viskaholm

  PUBLICERAD 2018-08-28 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-08-28 16:58

  Textstorlek

  Dela med andra

  Riksbyggen och AB Bostäder i Borås hyr ut i de nyrenoverade lokalerna i fastigheten Viskaholm, i Borås. Nya hyresgäster blir Adwise media och Tengbom.

  – Vi är jätteglada över att många nya hyresgäster nu är på väg in till de fina lokalerna i Viskaholm. Riksbyggen har nyligen flyttat sin verksamhet i Borås till Viskaholm och vi stortrivs i de nya lokalerna, säger Tommy Prissberg, marknadsområdeschef på Riksbyggen Bostad.

  Inflyttning sker under våren 2019.

  – Att flytta in i Viskaholm kommer bidra till en bra omgivning för våra medarbetare. Vi är även under tillväxt och då kommer de stora ytorna hjälpa, säger William Rydh, vd på Adwise Media.

  – För oss kommer flytten innebära möjligheten att växa i en representativ lokal som är centralt belägen. Vi kommer sitta på fjärde våningen med en fantastisk utsikt mot Viskan, Stadsparken och Borås stad. Det kommer bidra till inspiration i det kreativa arbete vi utför, säger Donald Isaksson, Practice Director på Tengbom i Borås.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived