+
Bild: AMF Fastigheter
 • WeWork etablerar i Stockholm

  PUBLICERAD 2018-07-09 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-07-09 13:51

  Textstorlek

  Dela med andra

  AMF Fastigheter hyr ut till amerikanska WeWork i kvarteret Urban Escape, i Stockholm. Hyresavtalet avser fastigheten Trollhättan 29.

  WeWork erbjuder företag flexibel kontorsyta med tillgång till aktiviteter, tjänster och ett globalt nätverk. Det nya kontoret ger plats för fler än tusen framtida medlemmar. Företaget slår upp portarna under våren 2019.

  – Stockholm har en av världens mest levande techscener som fullständigt kokar av innovationskraft och pionjäranda. Vi ska ge våra medlemmar en plats, sammanhang och service som ger energi och inspiration. Men vi ska också skapa förutsättningar för nya samarbeten som främjar en positiv ömsesidig utveckling, säger Wybo Wijnbergen, Nordeuropachef för WeWork.

  – Jag är mycket glad för att WeWork kommer till Stockholm och väljer Urban Escape. Det är ett kvitto på att Stockholm och vårt kvarter står sig väl i den internationella konkurrensen, säger Mats Hederos, VD för AMF Fastigheter. ”

  Cushman & Wakefield har företrätt WeWork i lokalsökning och förhandling.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived