+
Bild: Veidekke
 • Veidekke rekryterar

  PUBLICERAD 2018-07-02 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-07-02 12:56

  Textstorlek

  Dela med andra

  Matilda Lissert blir ny hållbarhetschef för Veidekke Bygg Bostäder. Hon har arbetat på företaget i tre år och tillträder sin nya roll den 2 juli.

  – Jag ser fram emot att få fortsätta att utveckla affärsområdets hållbarhetsarbete utifrån den goda bas som finns inom koncernen och att ta vid arbetet med att implementera FN:s Globala hållbarhetsmål i verksamheten, säger Matilda Lissert, hållbarhetschef på Veidekke Bygg Bostäder.

  – Att vi nu stärker upp vårt hållbarhetsarbete är en strategiskt viktig fråga för att se till att vi fortsätter att vara i framkant inom hållbart bostadsbyggande. Vi ser också ett ökat krav från våra kunder och med Matilda kommer vi att kunna erbjuda de mest hållbara alternativen, säger Mats Nyström, affärsområdeschef för Veidekke Bygg Bostäder.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived