+
Bild: Profi Fastigheter
 • “The Block” i Solna byter ägare

  PUBLICERAD 2018-07-03 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-07-03 13:57

  Textstorlek

  Dela med andra

  Profi Fastigheter säljer fastigheten Styckjunkaren 3, även kallad “The Block, till Genesta. Affären sker via Genestas nyetablerade fastighetsfond GNRE Core Plus och blir därmed fondens andra förväv.

  Fastigheten är belägen i Solna och omfattar totalt 13369 kvadratmeter. Hyresgäster är i nuläget Nobina, SLL, Byggmax, BTH Bygg och Viafone. Fastigheten är fullt uthyrd.

  – Under vårt ägande har vi bedrivit aktiv projektutveckling för att göra fastigheten mer relevant och skapa en attraktiv kontorsprodukt. Vi har fullföljt vår affärsplan och lämnar nu över ägandet till Genesta, vilket känns mycket bra, Thomas Sipos, vd på Profi Fastigheter.

  – Genom vår nya fond har vi på kort tid köpt tre fastigheter i Sverige och Styckjunkaren 3 är det senaste bidraget till en växande fastighetsportfölj i Norden. Vi är väldigt nöjda med fastighetens kvaliteter och utmärkta läge och vi ser också att det är stor potential för hyrestillväxt i den här delen av Stockholm, säger David Neil, vd på Genesta.

  Tillträde skedde den 2 juli.

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived