+
 • Kungsleden hyr ut i Växjö

  PUBLICERAD 2018-07-09 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-07-09 11:13

  Textstorlek

  Dela med andra

  Kungsleden har tecknat hyresavtal med Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor i Växjö. Avtalet löper på i sex år.

  Uthyrningen omfattar en lokal om 1600 kvadratmeter i fastigheten Ödman 14. Inflyttning sker den 1 januari 2019.

  – Vi hälsar MUCF hjärtligt välkomna som hyresgäst hos oss. Vi vill på bästa sätt bidra till att skapa bra förutsättningar för deras verksamhet, säger Tobias Nilsson, förvaltare på Kungsleden.

  – För oss är det viktigt att kunna flytta till moderna lokaler med ett centralt läge och nära kommunikationer. Vi är mycket nöjda att Kungsleden har kunnat matcha våra behov, säger Lena Nyberg, generaldirektör på MUCF.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Klarakvarteren 2.0 lever upp till forna visioner

  Fastighetsmarknad, Samhälle Citysaneringen, norrmalmsregleringen, rivningen av klarakvarteren, bygget av det moderna Stockholm. Kär stadsomvandling har många namn – och många kritiker. Visionen för den moderna och företagsvänliga huvudstaden nådde inte ända fram, men kanske håller drömmarna på väg att uppfyllas 50 år senare.

 • Castellum lånar 5 miljarder på euromarknaden

  Börs Castellum har gjort sin första obligationsemisson på den europeiska penningmarknaden. Bolaget tog in 500 miljoner euro, motsvarande drygt 5 miljarder kronor, genom ett lån som löper på fem år. Likviden har man via swapavtal gjort om till svenska kronor.

 • Pandox tar in 447 MEUR i finansiering

  Börs Pandox utökar en existerande lånefacilitet för en hotellfastighetsportfölj till 447 miljoner euro, cirka 4,6 miljarder kronor, och förlänger löptiden ytterligare fem år. Det skriver den tyska banken Aareal, som ordnat finansieringen, i ett pressmeddelande.

 • Förändringar i Jernhusens ledning

  Rekrytering Vid årsskiftet omorganiserar Jernhusen, bland annat genom nya affärsområden. I samband med detta lämnar Ann Wiberg och Mats Hubertsson bolaget – samtidigt som Cecilia Pettersson tar plats i ledningsgruppen. 

 • ANNONS
 • Nej även till bantat Nobelcenter

  Nyheter Nobelstiftelsen kan tänka sig en mindre byggnad och att Tullhuset bevaras, för att få ett Nobelcenter på Blasieholmen. Men det grönblå styret i stadshuset säger nej även till det nya förslaget, uppger SVT.

 • Vincero gör ytterligare förvärv i Huddinge

  Transaktioner Vincero Fastigheter har köpte tre fastigheter i Storängens industriområde, i Huddinge. Transaktionen sker till ett underliggande fastighetsvärde om 120 miljoner.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived