+
Rutger Arnhult, vd på Klövern. Foto: Klövern.
 • Klövern köper en fastighet i New York

  PUBLICERAD 2018-07-25 AV Oskar von Bahr
  UPPDATERAD: 2018-07-27 11:26

  Textstorlek

  Dela med andra

  Klövern har köpt en fastighet på Manhattan i New York för 36 miljoner dollar, motsvarande cirka 320 miljoner kronor, enligt ett pressmeddelande från bolaget.

  Fastigheten, som förvärvades i samarbete med den lokalt baserade fastighetsutvecklaren GDS Development, ligger på adressen 322-326 7th Avenue och har i dagsläget en uthyringsbar yta om 2 300 kvadratmeter.

  -Vi fortsätter att växa i New York tillsammans med partners med lång erfarenhet och starkt track record. Fastigheten ligger dessutom i närheten av den tomträtt som vi förvärvade tidigare i år, vilket ger positiva effekter på utvecklings- och uthyrningsarbete, säger Klöverns vd Rutger Arnhult enligt pressmeddelandet.

  I rapporten för det första kvartalet meddelade Klövern att man gått in på den amerikanska marknaden genom att köp en hörnfastighet invid 6th Avenue för 16 miljoner dollar. Planen är att utveckla en kontorsbyggnad på cirka 14 000 kvadratmeter tillsammans med GDS Development.

  Oskar von Bahr

   

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived