+
Bild: John Mattson
 • John Mattson köper 480 lägenheter

  PUBLICERAD 2018-07-02 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-07-02 13:44

  Textstorlek

  Dela med andra

  John Mattson Fastighetsföretagen AB har köpt ett fastighetsbestånd med 480 lägenheter från Tagehus Holding AB. I samband med affären blir Johan Ljungberg, huvudägare i Tagehus, även delägare och styrelseledamot i John Mattson.

  Beståndet är beläget i Käppala, i Lidingö. Fastigheterna omfattar totalt 30000 kvadratmeter uthyrningsbar yta.

  – Sedan mitten av 1960-talet har vi förvaltat och utvecklat Larsberg med högt ställda kvalitetskrav på vår verksamhet och vi ser fram emot att utveckla Käppala vidare utifrån samma grundvärderingar, säger Siv Malmgren, vd på John Mattson.

  – Det är med stort förtroende för John Mattson vi genomför den här affären. John Mattson är ett företag som liksom vi har en lång historik och stark värdegrund med gedigen erfarenhet av förvaltning och utveckling, vilket kommer till stor nytta för Käppalaområdet, säger Johan Ljungberg, huvudägare i Tagehus.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived