+
Fredrik Sjudin, CFO på Platzer. Foto: Platzer
 • Fredrik Sjudin ny CFO på Platzer

  PUBLICERAD 2018-07-16 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-07-16 10:56

  Textstorlek

  Dela med andra

  Fredrik Sjudin blir ny CFO på Platzer. Han ersätter Lennart Ekelund som valde att lämna företaget tidigare i år.

  Fredrik kommer närmast från tjänsten som CFO på Partillebo. Han tillträder sin nya roll den 30 augusti.

  – Fredriks analytiska profil passar in i ett allt större och växande Platzer och jag är övertygad om att han kompletterar oss övriga i ledningsgruppen. Jag ser också potential i att Fredrik med sin stora drivkraft kan utveckla både rollen och sig själv i takt med att bolaget utvecklas, säger P-G Persson, vd på Platzer.

  – Jag har en tid varit redo för att ta nästa steg i min utveckling. Att nu få göra det som CFO på Platzer ser jag fram emot, säger Fredrik Sjudin, tillträdande CFO på Platzer.

  Redaktionen

   

   

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Framtidens tåg heter Hyperloop

  Infrastruktur En resa från Stockholm till Helsingfors på en halvtimme kan bli verklighet redan om tio år. Det hoppas åtminstone Nordiska rådet och Peter Nisula, projektledare för Hyperloop. “Det här är ett snabbare, billigare och mer miljövänligt alternativ än höghastighetstågen”, säger han.

 • Riksdagen slopar investeringsstöd

  Nyheter I och med att Riksdagen röstat fram Moderaternas och Kristdemokraternas statsbudget kommer den rödgröna regeringens omdiskuterade investeringsstöd till hyres/studentbostäder att försvinna.

 • Trophi utvecklar Arninge Station

  Fastighetsmarknad Trophi Fastighets AB, bygger Arninge Station – en byggnad om 35 000 kvadratmeter. Förutom station för Roslagsbanan kommer byggnaden innehålla handel och service. 

 • ANNONS
 • Atrium Ljungberg tillsätter regionchefer

  Rekrytering Atrium Ljungberg skapar två nya regionschefstjänster för Stockholm – region Nord/Väst och region Syd. Organisationsförändringen görs för att möta de stora uppdrag som bolaget landat den senaste tiden. 

 • Billing slutar som vd på Nordstjernan

  Rekrytering Tomas Billing lämnar posten som vd på Nordstjernan efter 20 år. Vice vd Peter Hofvenstam har utsetts till ny vd. 

 • “Förvånande om Riksbanken höjer räntan”

  Ekonomi Inflationsutfallet som presenterades av SCB på onsdagen, i kombination med BNP-utfallet och nedgången i hushållens konsumtion talar för att Riksbanken behåller reporäntan oförändrad vid räntebeskedet nästa vecka. Det spår SBAB:s chefsekonom Robert Boije. 

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived