+
Stridsyxan 4 i Fosie
 • Wihlborgs säljer till Corem

  PUBLICERAD 2018-06-04 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-06-04 10:52

  Textstorlek

  Dela med andra

  Wihlborgs har sålt fyra industrifastigheter i Malmö till Corem. Affären sker till ett fastighetsvärde på runt 144 miljoner kronor.

  Fastigheterna Löplinan 7, Stångbettet 15 samt Förbygeln 1 är belägna i Elisedal och omfattar en total uthyrningsbar yta om 11000 kvadratmeter. Den fjärde fastigheten, Stridsyxan 4, omfattar 9000 kvadratmeter uthyrningsbar yta och ligger i Fosie.

  – Elisedal är en liten delmarknad i Malmö där vi var en liten aktör. Det känns naturligt att Corem stärker sin position i området och att vi fokuserar våra resurser på marknader där vi är starkare och har möjlighet att fortsätta utvecklas tillsammans med våra hyresgäster, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs Fastigheter.

  Fastigheterna är idag i fullt uthyrda och har hyresgäster så som Bilia, Areco Direct och NMC Cellfoam. Navet agerade rådgivare till Wihlborgs i affären.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived