+
Erik Hävermark. Foto: Rikshem.
 • Veidekke startar Uppsala-kontor

  PUBLICERAD 2018-06-08 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2018-06-07 16:12

  Textstorlek

  Dela med andra

  Veidekke Bostad öppnar ett eget kontor i Uppsala efter sommaren. Samtidigt rekryteras Erik Hävermark som ansvarig för det nya kontoret.

  Hävermark kommer närmast från rollen som chef för projekt- och fastighetsutveckling på Rikshem, och satsningen sker som ett led i de större bostadsprojekt i bland annat Gränby och Rosendal som Veidekke haft i staden de senaste åren.

  – Vi har ett väldigt bra samarbete med Uppsala kommun och ser staden som en intressant och växande marknad. För att kunna expandera krävs att vi etablerar oss på plats i kommunen, säger Mårten Othérus, regionchef i Mälardalen för Veidekke Bostad.

  Ambitionen är att i ett första steg nå en årlig produktion om cirka 200 bostäder i Uppsala, vilket innebär en byggrättsportfölj på drygt 1 000 enheter. På längre sikt är ambitionen att bli marknadsledande i Uppsala.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x