+
 • Nytt hotelltorn på Arlanda

  PUBLICERAD 2018-06-15 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2018-06-15 15:42

  Textstorlek

  Dela med andra

  Nordic Choice Hotels bygger ytterligare ett hotelltorn till Quality Hotel Arlanda Airport som därmed får 419 hotellrum.

  Under en pressträff presenterades planerna på Scandinavian Xpo som innebär att Arlanda får sitt första internationella mässområde. Ombyggnationen av den 100 000 kvadratmeter stora fastigheten har påbörjats och ska vara färdigställt 2020 med flera stora mässhallar, en omfattande konferensavdelning och restaurangverksamhet. 2020 beräknas det nya hotelltornet vara färdigt för gäster och i samband med det så genomförs också en renovering och ombyggnad av det befintliga hotellet. När projektet är helt klart så har hotellet vuxit från 228 till 419 hotellrum.

  – Vi befinner oss i en kraftig tillväxt med ett stort affärstryck. Idag har vi passerat ytterligare en milstolpe och vi kunde inte hittat en bättre partner än Nordic Choice Hotels, säger Per Taube styrelseordförande i Arlandastad Holding, i ett pressmeddelande.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived