+
Rikard Silverfur. Foto: Fastighetsägarna.
 • Ny roll för Rikard Silverfur

  PUBLICERAD 2018-06-11 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2018-06-11 10:56

  Textstorlek

  Dela med andra

  Rikard Silverfur, näringspolitisk expert på Fastighetsägarna Sverige, tillträder den nyinrättade tjänsten som chef för Utveckling och Hållbarhet på organisationen. Samtidigt rekryteras Mikael Johansson som ansvarig för området fastighetsförvaltning.

  – Som branschorganisation har vi en fantastisk möjlighet att tillsammans med medlemmarna arbeta enligt de globala och allt skarpare nationella målen. Fastighetsbranschen ligger långt framme i exempelvis energi- och jämställdhetsfrågor. Vi ser glädjande tecken på att hållbarhetsfrågorna både breddas och ges större vikt vid utveckling av nya och befintliga byggnader och inte minst av hållbara städer & samhällen, säger Rikard Silverfur.

  Mikael Johansson påbörjar sin tjänst som näringspolitisk expert i september och kommer att ansvara för frågor relaterade till fastighetsförvaltning. Han kommer närmast från Christer Johansson Förvaltning i Karlskoga, där han varit vd. Tidigare har han bland annat varit underhållschef på Botkyrkabyggen.

  Jag har arbetat med fastighetsförvaltning i olika roller, senast som ledare för familjeföretaget i Karlskoga. Det känns väldigt spännande att genom min nya roll ytterligare få engagera sig i förvaltningsfrågor, säger Mikael Johansson, tillträdande näringspolitisk expert på Fastighetsägarna Sverige.

  Redaktionen

  2 kommentarer

  1. Lars Frumerie 2018-06-11

   Grattis Rikard! Lycka till med nya rollen!

   Reply

   • Johnny Kellner 2018-06-12

    Rikard lycka till i din nya tjänst du kommer göra stor nytta.

    Reply

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x