+
Bild: Midroc.
 • Midroc säljer hyresrätter i Hyllie

  PUBLICERAD 2018-06-28 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2018-06-28 16:20

  Textstorlek

  Dela med andra

  Midroc säljer en hyresbostadsfastighet under uppförande i Hyllie, Malmö till Brorman Fastigheter. Byggnaden kommer totalt inrymma 39 hyresrätter och två lokaler.

  Fastigheten är en del av kvarteret Hyllie Corner som ska omfatta totalt 115 bostäder, både bostads-och hyresrätter, samt fem lokaler.

  – För oss på Midroc är det alltid viktigt att skapa goda boendekvaliteter.  Vi har också valt att utforma lite mindre hyreslägenheter, eftersom det efterfrågas av allt fler i Malmö, säger Magnus Skiöld, arbetande styrelseordförande, tillika transaktionsansvarig i Midroc.

  – Förvärvet av hyresrätterna i Hyllie Corner är också extra roligt för oss eftersom det är den första nybyggda fastigheten vi köper i Malmö sedan 1960-talet. Fastigheten utgör ett mycket välkommet komplement till vårt existerande bestånd, säger Martin Brorman, vd på Brorman Fastigheter.

  Formellt tillträde sker i början av 2020. Croisette Real Estate Partner var säljarens rådgivare i affären.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived