+
Bild: Sweco
 • Kungsleden hyr ut i Hagastaden

  PUBLICERAD 2018-06-14 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-06-20 09:16

  Textstorlek

  Dela med andra

  Kungsleden hyr ut till Covendum i fastigheten Blästern 14 i Hagastaden, Stockholm. Avtalet löper på i 12 år och har ett totalt hyresvärde på 300 miljoner kronor.

  Lokalen omfattar 5500 kvadratmeter.

  – Vi välkomnar Convendum som ny hyresgäst till Kungsleden. Convendums framgångsrika co-workingkoncept kommer samlokaliseras med Nobis nya hotell och skapa en ny destination i Stockholm – en oas i staden – för hotellgäster, företag, grannar, andra stockholmare och turister, säger Biljana Pehrsson, vd på Kungsleden.

  Hela kvarteret går nu igenom en total renovering och byggs om till både hotell och kontorsytor. Inflyttning är planerad till början av 2020.

  – Vi etablerar ett åttonde center i Stockholm i form av en hel fastighet på ett mycket intressant läge, dessutom samlokaliserat med nya Nobis Hotel vilket ger ett mycket starkt serviceutbud för våra medlemmar och hyresgäster, säger Håkan Jeppsson, vd på Convendum

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x Bild: Sweco