+
Illustration: Petter Furå.
 • Fler bostäder i Halmstad

  PUBLICERAD 2018-06-04 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-06-04 15:16

  Textstorlek

  Dela med andra

  På uppdrag av Magnolia Bostad kommer Serneke uppföra 26 nya bostadsrätter vid Kv. Kilot i Halmstad. Ordervärdet landar på runt 44 miljoner kronor.

  Sedan tidigare bygger Serneke, på uppdrag av Magnolia Bostad, det hotell som är beläget i anslutning till de nya bostäderna. Byggstart för källarvåningen i fastigheten, som är gemensam med hotellets, planeras till september 2018 medan starten för huset beräknas till mars/april 2019. Projektet planeras stå färdigt under våren 2020.

  – Det är mycket glädjande att vårt goda samarbete med Magnolia Bostad fortsätter utvecklas med fler fina projekt. Halmstad är en expansiv stad med stort behov av bostäder, och det är därför extra kul att gemensamt med Magnolia Bostad kunna bidra med ett bostadsprojekt av hög kvalitet, säger Viktor Nagenius, arbetschef på Serneke Bygg.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x