+
Thomas Brattlöw, Fastighetsdirektör Lidl.
 • Expansionsfokus för Lidl

  PUBLICERAD 2018-06-18 AV Mattias Fröjd
  UPPDATERAD: 2018-06-18 13:49

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Thomas Brattlöw har utsetts till ny Fastighetsdirektör för Lidl Sverige och tar över efter Johan Augustsson som tillträtt som ny Sverigechef.

  Thomas har arbetat på Lidl de senaste tolv åren och har haft flera olika roller. Han började som butikschef och har sedan 2016 arbetat som fastighetschef för Stockholmsregionen. Han tillträdde i onsdags förra veckan och kommer inledningsvis sätta sig in i verksamheten.
  -Mitt kortsiktiga fokus är att besöka våra kontor ute i landet, jag är i dag på Örebrokontoret som ansvarar för mellersta och norra Sverige, imorgon blir det Göteborg och nästa vecka blir det Malmökontoret, säger Thomas Brattlöw, till Fastighetsnytt.

  Lidl har i dag drygt 170 butiker av vilka man själva äger cirka 80 procent av dessa och under det senaste året har man tecknat flera nya avtal och planen är fortsatt expansion. Målet är 200 butiker till och med 2020
  – Vi har gjort 33 fastighetsaffärer de senaste 2 åren, antingen hyresaffär eller köp av befintlig fastighet. Några av utmaningarna framöver är att realisera de affärer vi gjort så att vi kan öppna butik men även fortsätta söka ännu fler butikslägen. Det vi ser som långsiktig potential är över 300 butiker i Sverige så det är fortsatt fokus på snabb expansion, säger Thomas Brattlöw.

  Mattias Fröjd

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived