+
Bild: Diös
 • Diös hyr ut i Luleå

  PUBLICERAD 2018-06-29 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-06-29 11:01

  Textstorlek

  Dela med andra

  Diös hyr ut i Södra Hamn, i Luleå. Ny hyresgäst blir Internationella Engelska Skolan som flyttar in till hösten 2019. Hyresavtalet löper på i 20 år.

  Uthyrningen omfattar en yta på totalt 4500 kvadratmeter. I samband med uthyrningen planeras även en ombyggnation av lokalerna. Byggstart är beräknad till augusti 2018.

  – Vi har haft en pågående dialog med Engelska Skolan om en möjlig etablering i Luleå under en tid och det känns riktigt bra att det nu blir av. Att vi hyr ut till IES bidrar till att skapa ett attraktivare utbud och utvecklar både centrum och Luleå som stad, säger Johan Lång, affärschef, Diös Luleå.

  – Vi är glada och ödmjuka inför det förtroende Luleå kommun visar IES. Vi ser fram emot att vara en integrerad del i Luleås strävan efter att fortsätta vara en attraktiv och växande universitetsstad, säger Annette Brodin Rampe, vd, Internationella Engelska Skolan.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Nyheter ortsvis

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived