+
 • CBRE GI rekryterar i Norden

  PUBLICERAD 2018-06-21 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2018-06-25 08:49

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  CBRE Global Investors rekryterar Logan Werry som Head of Asset Managemant Nordics, och Jenny Nygren som Transaction Manager Nordics.

  Båda kommer att ha sin bas på Stockholmskontoret.

  Werry var tidigare anställd på Unibail Rodamco som Asset Manager Nordics med förvaltningsansvar för en portfölj med köpcentrum- och kontorsfastigheter i Sverige och Danmark.

  Nygren kommer närmast från Pembroke Real Estate i Stockholm där hon var anställd som Director, Global Portfolio Management and Investments och ansvarig för analyser och investeringar.

  – Vi har varit mycket aktiva under de senaste två åren med att utöka vår nordiska portfölj och vi kommer att fortsätta att utforska marknaden för ytterligare tillväxt, säger Andreas Norberg, Head of Investment Operations Nordics.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

 • Oscar Properties obligationsinnehavare lever farligt

  Börs Det finns många frågetecken kring Oscar Properties finansiella situation och obligationsinnehavarna måste därför därför kalkylera med möjligheten att bolaget inte klarar av att betala tillbaka hela lånebeloppet. Den bedömningen gör en kreditanalytiker på Swedbank.

 • Byggandet minskade med 16 procent 2018

  Bostäder Under 2018 påbörjades nybyggnation av 53 000 lägenheter – en minskning med 16 procent jämfört med föregående år. Det visar preliminära siffror från SCB. 

 • Nästa steg för Humlegården i Solna

  Kontor Humlegården har tecknat en principöverenskommelse med Solna stad om den första etappen i utvecklingen av Hagalunds arbetsplatsområde. Humlegården äger alla fastigheter i den första etappen, som avser nyskapande av cirka 48 000 kvadratmeter ytor. 

 • ANNONS
 • Oscars aktie faller brant

  Börs Oscar Properties aktie föll brant på Stockholmsbörsen när handeln inleddes på måndagsmorgonen i kölvattnet av bolagets undermåliga rapport som släpptes på fredagskvällen. Inledningsvis föll aktien med hela 25 procent.

 • ANNONS
 • JLL: Fortsatt stark Stockholmsmarknad

  Fastighetsmarknad Det senaste året har hyrorna på Stockholms kontorsmarknad ökat med sju procent, enligt en ny rapport från JLL. I de centrala delarna beräknas hyran ha nått 7 500 kronor per kvadratmeter och år.

 • “Cykelbanor hjälper inte om ingen cyklar på dem”

  Business Arena Umeå, Webb-TV “En vänlig knuff i rätt riktning”. Så beskriver Katharina Paoli, medgrundare och vd av A Win Win World modefenomenet nudging. Fastighetsnytt träffade henne under Business Arena Umeå. 

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived