+
Bild: Skanska
 • Skanska avyttrar i Malmö

  PUBLICERAD 2018-05-03 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-05-03 10:52

  Textstorlek

  Dela med andra

  Skanska säljer projektfastigheten Sjösättningen 1, belägen i Västra Hamnen i Malmö. Köpare är Vectura och köpeskillingen uppgår till 295 miljoner kronor.

  Byggnaden kommer innehålla en förskola och äldreboende som ska utvecklas av Skanska Sverige. Fastigheten omfattar runt 7000 kvadratmeter och blir 5 våningar hög. Dessutom tillkommer lokaler för kommande kommersiella verksamheter.

  – Vi är mycket glada över att Vectura kommer att förvärva det här projektet. Det har varit en konstruktiv process fram till nu och vi räknar med att det goda samarbetet mellan alla parter kommer att fortsätta. Detta är ett projekt där alla kommer att bli vinnare, säger Hans Fransson, senior affärsutvecklare, Skanska Sverige AB.

  Byggstart sker under augusti 2018 och fastigheten beräknas stå klart i augusti 2020. Tillträde är planerat till färdigställandet av fastigheten.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived