+
 • Oscar Properties mot största tvådagarsrallyt någonsin

  PUBLICERAD 2018-05-02 AV Oskar von Bahr
  UPPDATERAD: 2018-05-28 15:38

  Textstorlek

  Dela med andra

  Oscar Properties rusar för andra handelsdagen i följd på onsdagen efter att Kepler Cheuvreux gett aktien en köprekommendation. Aktien, som i måndags pekades ut som en möjlig kursdubblare av Pareto Securites, är nu på väg mot den största uppgången någonsin sett över två handelsdagar.

  Aktien stiger i skrivande stund 13 procent till 32,90 kronor. Den har därmed avancerat 30 procent om man räknar in måndagens rally, som kom efter att Pareto Securities upprepat sin köprekommendation och justerat ner riktkursen till 50 kronor från 55 kronor. Pareto argumenterade bland annat för att den finansiella risken i bolaget är överdriven.

  Även Kepler Cheuvreux ger aktien en köprekommendation men här justeras riktkursen upp till 46 kronor från 43 kronor, rapporterar nyhetsbyrån Direkt. Den finansiella risken ser ut att minska successivt under 2018 då kassaflödet ser ut att bli starkt i år.

  “Vi förväntar oss ett totalt kassaflöde om 1,9 miljarder för 2018”, skriver Kepler Cheuvreux.
  Oscar Properties toppade i mars förra året innan bostadsoron tog fart och stängde som högst nära 80 kronor.

  Oskar von Bahr

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived