+
Paul Lindvall. Bild: Svenska Stadskärnor
 • Lindvall ny ordförande i Svenska Stadskärnor

  PUBLICERAD 2018-05-28 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-05-28 14:21

  Textstorlek

  Dela med andra

  Valberedningen i Svenska Stadskärnor föreslår att Paul Lindvall, senast kommunalråd i Linköping, axlar rollen som ny ordförande i styrelsen.

  – Paul Lindvalls yrkesprofil och erfarenhet från olika uppdrag både nationellt och internationellt stämmer väl överens med den fas som Svenska Stadskärnor befinner sig i. Han har dokumenterad vana av samverkan med olika aktörer vilket kommer att vara värdefullt för oss, säger Tomas Kruth, valberedningens ordförande och tillika processledare för samhällsbyggnad på Tyréns.

  Lindvall har bred erfarenhet i stadsutvecklingsfrågor och utöver rollen som kommunalråd även arbetat som gruppledare i SKL:s Demokratiberedning.

  – Efter snart 17 år som kommunalråd i Linköping vill jag prova på andra roller där jag kan bidra med min samlade erfarenhet. När jag fick förfrågan från Svenska Stadskärnor stämde deras verksamhet, mål och visioner väl överens med mina intressen och kunskaper, förklarar Paul Lindvall.

  Årsmötet äger rum den 29 maj.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived