+
Horst Petri. Foto: Marie Hidvi
 • Krook & Tjäder utvecklas inom handel

  PUBLICERAD 2018-05-08 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-05-08 14:13

  Textstorlek

  Dela med andra

  Horst Petri, arkitekt på Krook & Tjäder, kliver nu in som ansvarig för handel på företaget. Uppdraget innebär att utveckla arkitekturen i nära samarbete med stadsutveckling.

  – Det känns riktigt bra att Horst har tagit rollen som ansvarig för handel. Handel är en viktig del i byggandet av staden som destination både för boende och besökare. Med Horst specialistkompetens kommer vi nu kunna arbeta mer fokuserat och bredda vårt utbud, säger Johan von Wachenfeldt koncern-VD på Krook & Tjäder.

  – Jag är glad för förtroendet och ser fram mot uppdraget. Handel funkar bäst på platser där människor vill vara och mötas. Min grundtanke är att vi som koncern sitter på fantastisk kunskap som går att använda för att göra bättre handelsarkitektur för alla såväl fastighetsägare, hyresgäster som besökare, säger Horst Petri, arkitekt på Krook & Tjäder.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x