+
Bild: Krook & Tjäder
 • Krook & Tjäder utökar styrelsen

  PUBLICERAD 2018-05-18 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-05-18 11:03

  Textstorlek

  Dela med andra

  Viviénne Dahlstrand blir ny ledamot i Krook & Tjäders styrelse. Hon tillträdde vid företagets årsstämma i slutet på april 2018.

  Viviénne är advokat med erfarenhet av bolagsrätt, fastighetsrätt och entreprenadjuridik. Hon är även sekreterare i styrelsen för Södra Avdelningen av Sveriges Advokatsamfund och är en del av styrelsen för Climat 80 AB.

  – Jag ser fram emot att fördjupa mig i Krook & Tjäders verksamhet och att väva in mina erfarenheter som verksam advokat och min bakgrund inom ekonomi med nya kunskaper inom arkitektur och byggteknik. Min förhoppning är att jag ska kunna bidra med att tillföra styrelsen nya och praktiska syn- och angreppssätt, säger Viviénne Dahlstrand advokat och civilekonom.

  – Vår ambition är att ligga i framkant, då måste vi omge oss med kompetenser och expertis inom olika områden och branscher så att vi arkitekter, ingenjörer, inredningsarkitekter och produktdesigner kan fokusera på verksamheten. Med Viviénne får vi förutom kunskap även tillgång till ett ännu bredare nätverk, säger Pontus Orrbacke, arkitekt och en av huvudägarna.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived