+
 • JLL: “Vonovias erbjudande är skäligt”

  PUBLICERAD 2018-05-16 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2018-05-16 14:15

  Textstorlek

  Dela med andra

  Styrelsen i Victoria Parks oberoende budutskott har inhämtat ett så kallat Fairness Opinion från JLL avseende Vonovias bud på bolaget. JLL:s uppfattning är att erbjudandet är skäligt ur finansiell synvinkel för aktieägarna i Victoria Park.

  Den 3 maj rekommenderade budutskottet enhälligt aktieägarna att acceptera Vonovias erbjudande om 38 kronor per aktie.

  “JLL:s Utlåtande är baserat på nu rådande marknadsmässiga, ekonomiska, finansiella och andra förhållanden och sådan information som tillhandahållits av Victoria Park per denna dag. Förändringar i angivna förutsättningar kan medföra omprövning av detta Utlåtande. JLL:s Utlåtande innefattar inte någon bedömning av de kurser till vilka Victoria Park-aktierna kan komma att handlas i framtiden. Mot bakgrund av ovanstående och sådana övriga omständigheter som JLL anser vara relevanta är det JLL:s uppfattning att Erbjudandet per denna dag är skäligt ur finansiell synvinkel för aktieägarna i Victoria Park (för innehavare av såväl aktier av serie A och serie B som preferensaktier)” skriver JLL.

  Hela JLL:s värderingsutlåtande kan läsas här.  

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived