+
Bibliotekstan. Foto: Pelle Nilsson/Hufvudstaden.
 • Jimmy Choo till Stockholm

  PUBLICERAD 2018-05-03 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-05-03 11:28

  Textstorlek

  Dela med andra

  Hufvudstaden hyr ut till brittiska Jimmy Choo och etablerar därmed modemärkets första butik i Norden. Butiken omfattar runt 180 kvadratmeter och kommer vara belägen på Mäster Samuelsgatan 3 i Bibliotekstan.

  – Vår målsättning är att erbjuda framgångsrika butiks- och kontorshyresgäster de bästa affärslägena i centrala Stockholm och Göteborg. Vi är därför mycket glada över att Jimmy Choo har valt att etablera sig i Hufvudstadens fastighet i Bibliotekstan. Jimmy Choos nya butik bidrar till att ytterligare stärka Bibliotekstan, säger Emanuel Westin, Chef Affärsutveckling butik Stockholm, Hufvudstaden.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived