+
Linda Ekman. Bild: NP3
 • CFO lämnar NP3

  PUBLICERAD 2018-05-09 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-05-09 09:47

  Textstorlek

  Dela med andra

  Linda Ekman avgår som CFO på NP3 Fastigheter efter cirka 6 år på företaget.

  – Linda har varit en viktig del i NP3s formande till det bolag som det är i dag och jag vill önska Linda ett stort lycka till med sina nya utmaningar. Styrelsen och jag vill rikta ett stort tack för hennes viktiga insatser under hennes tid i bolaget, säger Andreas Nelvig, vd på NP3 Fastigheter.

  – Att lämna NP3 Fastigheter för att anta nya utmaningar inom en annan bransch har inte varit ett lätt beslut. Jag har haft förmånen att vara med på den resa som NP3 har gjort från ett litet lokalt fastighetsbolag till det framgångsrika stabila bolaget det är i dag. Det NP3 jag lämnar har fullt fokus och jag är övertygad om att framgångssagan fortsätter många år framöver, säger Linda Ekman, CFO på NP3 Fastigheter.

  Linda är kvar i bolaget fram till den 31 augusti. Rekryteringen av en efterträdare har påbörjats.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived