+
 • Stendörren förvärvar i Enköping

  PUBLICERAD 2018-04-17 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-04-20 22:36

  Textstorlek

  Dela med andra

  Stendörren Fastigheter har förvärvat fastigheten Enköping Romberga 23:52 belägen i Enköping. Affären genomfördes med Exter Fastigheter AB och Cavig Fastigheter AB via deras gemensamt ägda bolag Romfast Holding 2 AB. Den preliminära köpeskillingen för aktierna uppgår till 6,9 miljoner, baserat på ett fastighetsvärde om 32,5 miljoner kronor.

  – Vi är glada att kunna köpa en nyproducerad fastighet i ett mycket attraktivt läge i Enköping där vi sedan tidigare äger flertalet fastigheter. Hyresgästen Dollarstore har vi sedan tidigare ett etablerat samarbete med varför vi tycker det är extra roligt att återigen få bli deras hyresvärd.” säger Stendörrens VD Fredrik Brodin.

  Nyförvärvet kommer bli bebyggd med 3048 kvadratmeter handel. Fastigheten är fullt uthyrd till Ahlberg-Dollarstore AB och avtalet löper på i 10 år. Hyresvärdet per år uppgår till 2,9 miljoner kronor. Tillträde sker under 2018, när byggnaden är inflyttad.

  Croisette Real Estate Partner var rådgivare till säljarna i affären.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived