+
Bild: Skanska
 • Skanska får två USA-order värda 1,2 miljarder kronor

  PUBLICERAD 2018-04-11 AV Oskar von Bahr
  UPPDATERAD: 2018-04-11 09:17

  Textstorlek

  Dela med andra

  Skanska har fått två order från ett par amerikanska universitet med ett sammanlagt värde på 1,2 miljarder kronor, meddelar byggbolaget på onsdagen. Det ena avtalet är gäller nya utbildningslokaler för ingenjörsstudenter på Duke University i Durham, North Carolina. Det kontraktet är värt 85 miljoner dollar, eller cirka 690 miljoner kronor. Det andra uppdraget avser nya lokaler för läkarstudenter på University of South Florida i Tampa, som är värt 63 miljoner dollar, eller cirka 510 miljoner kronor. Kontrakten kommer inkluderas i orderingången för USA i det första kvartalet 2018.

  Oskar von Bahr

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived