+
Eric Bergström, vd på Fastighets AB Regio
 • Regio förvärvar i Göteborg och Trollhättan

  PUBLICERAD 2018-04-19 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-04-19 15:14

  Textstorlek

  Dela med andra

  Fastighets AB Regio har under starten av 2018 förvärvat tre kontors-och handelsfastigheter, samtliga genom enskilda affärer. Två av fastigheterna ligger i Göteborgs ytterområden och den tredje i handelsområdet Överby i Trollhättan.

  – Sedan starten 2015 har Regio framgångsrikt byggt upp en väldiversifierad portfölj av kontors- och handelsfastigheter i några av Sveriges starkaste regionstäder. Samtliga förvärv går väl i linje med vår affärsidé både när det gäller fastigheternas läge och hyresprofil, säger Eric Bergström, vd på Fastighets AB Regio.

  Bolaget förvärvade den första kontorsfastigheten från Platzer Fastigheter. Den är belägen i Långedrag och omfattar runt 13800 kvadratmeter. Den andra fastigheten, som används för både kontor och lager, är 5800 kvadratmeter stor och belägen i Högsbo-Sisjön, kommunens prioriterade område för stadsutveckling. Fastigheten i Överby, i Trollhättan, är under utveckling om kommer få runt 15200 kvadratmeter uthyrningsbar yta. Säljare är Peab och P&E Fastighetspartner och fastigheten är idag fullt uthyrd.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived