+
Sundsvall. Foto: Wikipedia/Åsa Grip
 • PE tecknar ramavtal med Bolagsverket

  PUBLICERAD 2018-04-23 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-04-23 13:05

  Textstorlek

  Dela med andra

  Projektengagemang har tilldelats ett fyraårigt ramavtal med Bolagsverket. Avtalet avser konsulttjänster och strategiskt stöd i genomförandet av projektet “Framtidens Arbetsplats”. Ett projekt avsedd att utveckla Bolagsverkets huvudkontor i Sundsvall.

  Bolagsverket flyttade in i sitt huvudkontor i Sundsvall år 2008. Under de kommande fyra åren kommer Projektengagemang att bidra till utvecklingen av arbetsmiljön för att skapa en mer kreativ, varierad och behovsanpassad arbetsplats. Bolagsverket har idag runt 600 medarbetare och 70 konsulter i lokalerna.

  – Vi ser mycket fram emot att starta resan tillsammans med Bolagsverket och det är kul att arbetet går igång direkt. Detta är ett kvitto på att vår satsning inom Corporate Solutions gett resultat. Fler har fått upp ögonen för vad vi har att erbjuda, säger Christofer Lavesson, Senior Advisor på Projektengagmang.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived