+
Oscar Properties profilprojekt Norra Tornen byggs just nu vid Norrtull.
 • Oscar Properties rusar efter penthouseförsäljning

  PUBLICERAD 2018-04-17 AV Oskar von Bahr
  UPPDATERAD: 2018-04-17 16:43

  Textstorlek

  Dela med andra

  Oscar Properties stiger uppemot 5 procent på tisdagen efter att bolaget sålt en takvåning i Norra Tornen i Vasastan för 66 miljoner kronor. Lägenheten är den dyraste i Norra Tornen, som med sina 125 meter kommer bli Stockholms högsta bostadshus.
  Lägenheten är 281 kvadratmeter stor och har bland annat en privat takterass med utsikt i alla riktningar.
  Oscar Properties avancerar 4,8 procent till 27,25 kronor efter beskedet. Dagens uppgång kommer efter ett fall på 70 procent från toppnoteringen 88,77 kronor, som uppnåddes för drygt ett år sedan. Nedgången har skett i samband med att oron på bostadsmarknaden tilltagit samtidigt som utbudet av lägenheter i de övre prisklasserna ökat. Oscar Properties har drabbats hårt av oron då bolaget är inriktat på exklusiva lägenheter.

  Oskar von Bahr

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived