+
Bild: Logicenters
 • Logicenters hyr ut till DKI

  PUBLICERAD 2018-04-27 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-04-27 10:55

  Textstorlek

  Dela med andra

  I början av 2017 förvärvade Logicenters en fastigheten i Köge hamn, i Danmark. I samband med köpet påbörjades arbetet med att bygga ut fastigheten och utveckla en ny distributionscentral för den blivande hyresgästen DKI. Nu flyttar DKI in i fastigheten på en total yta om 43240 kvadratmeter.

  – Den här flytten är ett viktigt steg för oss och med den nybyggda delen har vi goda möjligheter att fortsätta utveckla vår verksamhet. För oss är det viktigt att arbeta långsiktigt med våra partners, vilket är en av anledningarna att vi valde att jobba med Logicenters. Vi ser fram emot att nu kunna nyttja vårt nya, mer moderna centrallager, säger Preben Borregaard, styrelseordförande för DKI Logistics A/S.

  Byggnationen lade till en yta om 12140 kvadratmeter till fastighetens befintliga 31000 kvadratmeter. Utvecklingen av fastigheten gjordes tillsammans med Dansk Halentreprise A/S.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived