+
Illustration: Petter Furå.
 • Ledamot fyndköper ytterligare SSM-aktier

  PUBLICERAD 2018-04-10 AV Oskar von Bahr
  UPPDATERAD: 2018-04-10 17:08

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Jonas Wikström, styrelseledamot i bostadsutvecklaren SSM, köpte sammanlagt 7 800 aktier i bolaget 9 och 10 april. Det framgår av Finansinspektionens insynslista. I slutet av mars köpte Wikström dessutom 20 200 aktier i tre transaktioner och sammantaget har han nu 133 000 aktier i bolaget. Dagens köp av 3 000 aktier skedde till kursen 16,19 kronor medan gårdagens 4 800 aktier införskaffades till kursen 15,51 kronor. SSM har gått väldigt svagt på börsen i sedan börsnoteringen i april förra året. Tilltagande oro över utvecklingen på bostadsmarknaden har bidragit till att sänka aktien från noteringskursen 59 kronor till dagens nivåer.

  Oskar von Bahr

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived