+
 • Hemfosa förvärvar i Norge

  PUBLICERAD 2018-04-04 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-04-04 12:21

  Textstorlek

  Dela med andra

  Hemfosa Fastigheter har köpt fastigheten Hansagården, belägen i Bergen i Norge. Fastigheten omfattar 34000 kvadratmeter uthyrningsbar yta och har idag hyresgäster så som Bergen Byarkiv och Høyskolen Kristiania. Säljare är Kalfaret Invest AS och EGD Property AS.

  – Med förvärvet av Hansagården stärker vi vår position i Bergen, med ett långsiktigt mål att bli en ledande aktör inom samhällsfastigheter i västra Norge. Genom förvärvet blir Hemfosa väl representerat i såväl östra och västra som i södra Norge. Vi ser Hansagården som en mycket spännande fastighet och vi ser fram emot att lära känna våra nya hyresgäster, säger Simon Venemyr Ottersland, COO Norge.

  Hyresintäkterna uppgår till 33,3 miljoner norska kronor, det vill säga runt 35,6 miljoner svenska kronor, per år.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived