+
Bild: East Capital
 • Förvärvar logistik i Riga

  PUBLICERAD 2018-04-06 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-04-06 11:05

  Textstorlek

  Dela med andra

  East Capital ha, genom East Capital Baltic Property Fund III, förvärvat en nybyggd logistik-och industripark i Riga. Det totala transaktionspriset uppgår till 10,6 miljoner euro, vilket motsvarar runt 109 miljoner kronor. Säljare är lettiska PICHE.

  – Efterfrågan på moderna lokaler som kombinerar logistik, lager och kontor är stor i Baltikum. P5 har utvecklats för att tillgodose hyresgästernas behov av nya och energieffektiva lokaler, något som fortfarande är en bristvara i det här segmentet, säger Madis Raidma, vd för East Capital Real Estate.

  Fastigheten omfattar 13800 kvadratmeter och är fullt uthyrt. De största hyresgästerna är ACE Logistics Latvia, Trypet SIA och Venipak Latvija.

  I affären var advokatfirman Vilgerts och KPMG rådgivare åt köparen medan säljaren representerades av Colliers Internationall och advokatfirman FORT.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived