+
Illustration: Petter Furå.
 • Fortsätter förvärva mark i Danmark

  PUBLICERAD 2018-04-17 AV Ajda Dzambic
  UPPDATERAD: 2018-04-17 11:15

  Textstorlek

  Dela med andra

  Bonava har köpt ytterligare tre markområden i Danmark. Två av områdena, belägna i Hörholm och Gentofte kommun utanför Köpenhamn, förvärvades av DSB Ejendomme. Den sista ligger i Örestad och köptes av By & Havn.

  Planen är att bygga totalt 115 lägenheter i Hörsholm och Gentofte kommun och 92 lägenheter i Örestad. Tidigare i år förvärvade företaget mark i Greve kommun och Bonava Danmark har nu sammanlagt runt 463 byggrätter i sin portfölj.

  – På kort tid har vi genomfört fyra markförvärv i anslutning till Köpenhamn. Vi ser en stor efterfrågan på ett prisvärt boende i områden där människor kan trivas, något som är i linje med vårt erbjudande, säger Joachim Hallengren, vd och koncernchef på Bonava.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived