+
Hanna Eriksson. Foto: Castellum.
 • Castellum rekryterar till nyinrättad roll

  PUBLICERAD 2018-04-06 AV Maria Nordlander
  UPPDATERAD: 2018-04-06 08:24

  Textstorlek

  Dela med andra

  TAGGAR

  Castellum rekryterar Hanna Eriksson till den nyinrättade rollen som Nationell Key Account Manager. Rollen syftar till att utveckla kundrelationer på koncernnivå.

  Eriksson kommer närmast från Cushman & Wakefield där hon jobbat med hyresgästrådgivning mot både internationella och svenska hyresgäster. I sin nya roll ska hon jobba för att utveckla och underhålla kundrelationer, där funktionen är koncerngemensam och riktar sig mot affärsutveckling.

  – I takt med att fastighetsbranschen förändras och kraven från våra kunder ökar så blir det allt viktigare att i tidiga skeden fånga kundernas strategiska behov och få insikt om deras långsiktiga affär ur ett lokalförsörjningsperspektiv. Jag ser fram emot att få jobba närmare kunden och utveckla relationerna för att bättre kunna möta behov och tillsammans med kunderna utveckla framtidens affärer och fastigheter, säger Hanna Eriksson.

  Eriksson har tidigare jobbat bland annat på Humlegården och Skanska. Hon tillträdde i slutet av mars.

  Redaktionen

  Kommentera artikeln

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta

  Vänligen håll en god ton när du kommenterar. Personangrepp, rasistiska uttalanden och dylikt är inte tillåtet. Kommentarer som går över gränsen kommer att raderas.

Bläddra bland tidigare utgavor i arkived

x